Mix

Ako ne pratiš trendove u svijetu muške mode, onda se drži ovih smjernica!

Thor
Thor Foto: Instagram screenshot
Od hollywoodskih faca do vrhunskih sportaša, svi oni imaju jednu stvar zajedničku – imaju svoj stil. Tko kaže da mu stil nije bitan, taj laže. Svi mi volimo dobro izgledati i zapeti nekome za oko na temelju svoje posebnosti. Netko je malo upečatljiviji dok drugi suptilno prate trendove. Čiji si ti?

Thor Stylish Foto: Shutterstock

Možda niste znali, ali modna ikona jedan je od najboljih akcijskih glumaca, Nicolas Cage. Njegova izdanja su hrabra i definitivno ostavlja bez teksta. Novi trend koji uključuje dugu kosu, neurednu bradu i pomalo divljačko-karizmatični pristup uveo je Jason Momoa. Kasnije su takav stil popratili i mnogi Instagram influenceri. Jedan od njih je i Kevin Creekman.

Imaš li ti neki svoj poseban stil? Voliš li najviše ležerno sportsko izdanje ili uvijek dodaješ zrno buntovništva u svoj vanjski izgled? Stilisti za muškarce, za „The Essential Man“ dali su nekoliko važnih modnih smjernica kojih bi se trebao pridržavati svaki muškarac, ako mu je cilj osjećati se samopouzdanije i bez problema osvajati ljepši spol.

Thor Nicolas Cage Foto: Shutterstock

  • Prije nego što odlučiš krenuti u avanturu „novi ja“, razmisli čiji stil ti se najviše sviđa. Voliš li stil uglađenog Henryja Cavilla pomiješanog s ležernijom verzijom Chrisa Hemswortha, polusportsko izdanje Christiana Ronalda ili buntovništvo Machine Gun Kellyja?

Thor Henry Cavill Foto: Shutterstock

  • Ovo je možda najvažnije! Pronađite odjeću koja vam pristaje, pod tim se misli na odjeću koja je vaš odgovarajući broj. Nemoj oblačiti preuske traperice iz kojih ti viri du** ili preuske majice koje samo što ne puknu na tebi. Pronađi normalan, odgovarajući broj i tako izbjegni to da postaneš trač (ili neka loša priča) komada kojeg pokušavaš zavesti svojim apolonskim tijelom. Ne brini, mišići će se vidjeti i bez obzira na to koju odjeću nosiš!

via GIPHY

  • Dok se ne pronađeš, drži se klasike! Savjet koji nikako nije na odmet. Možda ne možeš točno dokučiti što ti se sviđa, što ti dobro stoji i što bi definitivno bio „ti“- drži se klasike koja je uvijek tu za tebe. Plava, bijela, crna košulja, obične traperice i lijepe cipele nikoga nisu prikazale u lošem svijetlu pa neće ni tebe.

Thor Hemsworth brothers Foto: Shutterstock

  • Stilisti kažu držite se neutralnih boja! Ovisno o vašoj osobnosti i o onome kakav dojam želite ostaviti. Ako si hodajuća zabava, onda neka fora majica sa simpa printom uvijek dobro dođe. Ako želiš ostaviti ozbiljan, poslovan ili dojam trendi modernog muškarca, onda slobodno kombiniraj neutralne tonove, klasiku s dozom šarma kojeg sigurno posjeduješ.

Thor George Clooney & Brad Pitt Foto: Shutterstock

I zapamtite! Samopouzdanje se gradi postepeno! Odjeća nas prezentira svijetu, naravno da je bitna. Stil je taj koji prvi govori, a zatim se vi otvarate svijetu i progovarate dublje o sebi.