Mix

Antagonist horrora je životinja sinonim za lijenost! Pogledajte najavu za Slotherhouse

Najava za film slotherhouse
Najava za film slotherhouse Foto: YouTube screenshot
Horori poput Jaws i Cocaine Bear, žanra u kojem su ubojice životinje, fokusirao se na životinjama koje svojom veličinom, brzinom i agresivnošću tjeraju strah u kosti. Antagonist ovog horora je životinja čije ime je sinonim za lijenost, nemarnost i neaktivnost, a trailer za film Slotherhouse koji izlazi 30. kolovoza, možete pogledati u nastavku.

U filmu glumi Lisa Ambalavanar u ulozi studentice Emily Young koja usvaja slatkog ljenjivca Alfu kao maskotu u nadi da postane predsjednica sestrinstva. Tijela u kući Sigma Lambda Theta polako se počinju gomilati, a Emily i njezine prijateljice iz sestrinstva shvaćaju da je glavni krivac nova kućna maskota.

Slotherhouseu glume Sydney Craven, Olivia Rouyre, Bianca Beckles-Rose, Andrew Horton, Sutter Nolan, Grace Patterson, Milica Vrzić, Annamaria Serda, Tiff Stevenson, Stefan Kapičić, Kelly Lynn Reiter, i Rudi Rok kao glas ljenjivca Alphae. Film je napisao Bradley Fowler, a režirao Matthew Goodhue.

Hoće li Emily i njezine sestre pobjeći iz kuće ili je smrtonosni ljenjivac, s tri kandže oštre poput britve, prebrz za njih? Saznat ćemo 30. 08.