Mix

Besplatne Playstation igre u srpnju uključuju puno nasilja. Gurači nosa u tuđe živote na aparatima

PS PLUSS
PS PLUSS Foto: Folder.hr

Kažeš nasilje stvara grozne ljude? Kažeš treba zabraniti sve igre i filmove s nasiljem? Mi smo sasvim produktivni članovi društva, plaćamo porez, pomažemo bakicama preći cestu, a i dalje volimo vidjeti krvavi fatality u Mortal Kombatu. To ništa ne znači.

Mjesec dana PS+ usluge košta 9.99 dolara, a možeš uzeti čak 12 mjeseci za 60 dolara – što te na kraju izađe duplo jeftinije. Uz PS+ pretplatu imaš ekskluzivne popuste, online multiplayer igranje te po tri besplatna naslova mjesečno. Nekad su trash, a nekad su dobri. Kao ovog mjeseca.

PS+ svaki mjesec svojim korisnicima pokloni tri besplatne igre, a ovaj mjesec smo dobili tri nasilne igre, s četvrtom od prošlog mjeseca koja je još uvijek besplatna.

Evo što nude ovaj mjesec za džabe.

Call of Duty: Black Ops 4

Možda voliš FPS-ove kao što je Call of Duty: Black Ops 4, ovo bi boglo biti baš za tebe da pucaš po neprijateljima u jednoj od najpopularnijih gaming franšiza u povijesti. Tri multiplayer moda za sve fanove online natjeravanja s konkurencijom iz svih zakutaka svijeta.

WWE 2K Battlegrounds

WWE je uvijek bio pretjerana igra, a sada možeš pretjerivati u ringu s omiljenim WWE zvijezdama. Ima tu i neki story mode, ali kome je to realno važno? Daj stolice i šamaranje. Osim online igranja po turnirima, tu je i klasični lokalni multiplayer da naučiš mlađeg brata tko je još uvijek glavni. Bar kad je u pitanju plejka.

A Plague Tale: Innocence

Ovo je igra isključivo za PS5, ako je bilo te sreće da ga posjeduješ. Vizuali, brzo loadanje, 4k rezolucija i priča o bratu i sestri koji putuju kroz najmračnije razdoblje u povijesti. Love ih vojnici inkvizicije, okruženi su štakorima, kuga je svuda, a oni moraju preživjeti. Zvuči prikladno za stanje u kojem se svijet nalazi sada.

Uz ove tri igre – u ponudi je još i Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, SEGA-ina verzija klasične tabačine. U ovom trenutku je jeftinija (čitaj besplatna) i od Tekkena i od Mortal Kombata i od Street Fightera tako da nema razloga da ju ne testiraš.