Mix

Došlo je to vrijeme u mjesecu: znamo koje su Playstation Plus igre za prosinac besplatne

Playstation
Playstation Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Posljednjih nekoliko mjeseci se jedan gospodin dokazao u gaming svijetu jer je sa svijetom točno podijelio informacije o besplatnim PS Plus igrama za rujan, listopad i studeni, a sada je objavio i koje igre će biti dostupne za prosinac.

Besplatne igre u prosincu će biti Godfall Challenger Edition (PS5 / PS4), Mortal Shell (PS4) i Lego DC Super-Villains (PS4).

Godfall je bio među prvim igrama za PS5, a ova Challenger edicija je posebna verzija igre koju javnost dosad nije imala priliku vidjeti. Za igru govore da je bezumni hack and slasher naslov, ali da je kvalitetno napravljena i pokazuje snagu Playstation petice. E pa sve je to džabe kad PS5 ne možeš skoro nigdje kupiti. Barem ne po normalnim cijenama.

Mortall Shell je igra slična Dark Souls igri, a već ovim napisima smo obeshrabreni jer kad manje poznatu igru uspoređuju s hitom – bojimo se da je lošije kvalitete. Iako, kad imaš PS Plus, ništa te ne košta skinuti igru i provjeriti kakva je, možda se i iznenadiš ovim RPG-om.

Lego DC Super Villains nas čak i zanima, igraš kao Joker i svi ostali Batmanovi neprijatelji. Lego naslovi nisu pretjerano kompleksni, ali su zabavni i imaju duha, pogotovo za fanove franšiza koje su prebačene u Lego svijet.