Mix

Eminem radi na novom filmu! Dokumentarac bih trebao biti objavljen ove godine

reper eminem kako piše za stolom, dok njegov obožavatelj gleda u ogledalo istu frizuru kao njegovu
reper eminem kako piše za stolom, dok njegov obožavatelj gleda u ogledalo istu frizuru kao njegovu Foto: YouTubescreenshot/@EminemMusic
Eminem je jedan od najuspješnijih i najpoznatijih repera svih vremena. Uz razne glazbene hitove i pjesme koje su obilježile hip-hop žanr, Eminem je glumio i u filmu 8 milja, koji je izašao 2002.

Glazbena drama 8 milja, sadržavala je autobiografske elemente Eminemova života, a sada se odlučio za nešto direktniji pristup. Kako nam prenosi LADBible, reper je producent dokumentarnog filma, koji trenutno nosi radni naslov „Stans“.

Naslov filma osvrće se na pjesmu „Stan“ iz 2000., u kojoj priča o ekstremnom obožavatelju koji je zaluđen njegovim likom i radom. Naslov pjesme „Stan“ novotvorenica je od engleskih riječi Stalker (uhoda) i Fan (obožavatelj), a taj se izraz danas često koristi za opisivanje fanova koji su jako, jako jako veliki obožavatelji nekoga ili nečega.

To je i glavna tema ovog dokumentarca, a riječ je o fenomenu super fandom kulture. Film je opisan kao uvod u divlji svijet superfandoma, a bit će ispričan iz perspektive Eminema i njegovih ludih obožavatelja.

Legenda hip hopa koproducira projekt putem svoje tvrtke Shady Films u suradnji s DIGA Studios i Hill District Media. Dokumentarac trenutno nosi radni naslov Stans, a režirao ga je Steven Leckart, koji stoji iza filmova „What’s My Name: Muhammad Ali“ i „Legacy: True Story of the L.A. Lakers“.

Reper dijeli financiranje ovog osobnog dokumentarca sa svojim menadžerom Paulom Rosenbergom i producentom filma 8 milja, Stuartom Parrom. Dokumentarac bi trebao biti objavljen ove godine, u distribuciji kuća Paramount/MTV.

Iako je nova glazba nešto što bi sigurno izazvalo pravu pomamu u glazbenom svijetu, Eminem je svojim Stanovima posvetio dokumentarni film, a nadamo se da će njime biti zadovoljni.