Mix

F45 raste na popularnosti. David Beckham podijelio svoj intenzivan trening

F45 Becks
F45 Becks Foto: Instagram

Becks je u mirovini već gotovo čitavo desetljeće, a zlobnici će reći i duže zbog odlaska u MLS. Vrijeme leti i već mu je 47 godina na leđima, ali je još uvijek u formi za razliku od naših nogometaša koji udare po gemištu i ćevapima i prije nego objese kopačke o klin.

Becks je na Instagramu podijelio svoj F45 trening.

Kad kažemo “svoj trening”, mislimo na njegov trening. On ga je složio u suradnji s Gunnarom Petersonom, poznatim trenerom slavnih osoba, a trening je inspiriran nogometom. Maleni uvid u 45 minuta treninga koji stavlja veliki naglasak na kardio-vježbe.

Beckham je uložio i svoj novac u F45, program treninga koji obećava vrhunske rezultate ako se posvetiš treninzima koji nisu duži od 45 minuta. Najpoznatiji investitor u F45 je Mark Wahlberg, ali Becks mu je jako blizu. F45 je dostupan i u Zagrebu za sve zainteresirane. F45 u svijetu fitnessa postaje sada već kultni fenomen, a obećaje transformacije u svega osam tjedana. Naravno, ako se pridržavate zdravog načina života te popratite treninge i kvalitetnom prehranom izvan dvorane. Očekuj intenzivne treninge i puno znoja.