Mix

Idućeg ljeta vrućina je zagarantirana! Dolaze Air Jordan 1 High OG „Denim“ 2024.

Air Jordan 1 High OG „Denim“ crno bijele na pozadini od trapera
Air Jordan 1 High OG „Denim“ crno bijele na pozadini od trapera Foto: Canva
Pripremite se za najnoviji dio kolekcije Jordan Brand za ljeto 2024. Dolaze elegantne Air Jordan 1 High OG „Denim“. Traper nije novost za Jordan, već je bio dio prethodnim popularnih  modlea Air Jordan Retro tenisica te i danas zadržava svoju privlačnost.

Ova nadolazeća verzija, u bojama Summit White, Obsidian i Gum Medium Brown, obećava sofisticirani izgled. Iako slike još nisu procurile, očekujemo denim tkaninu na gornjem dijelu tenisica s mogućim poderanim detaljima oko Swoosh loga. Očekuje se da će ti dodaci dodati dodatnu dozu stila ovom nadolazećem izdanju.

Paleta boja je svježa i čista: bijela dominira vezicama, unutarnjim oblogama, Wings logom i srednjim dijelom tenisica. Uz to, gumeni potplat u smeđoj nijansi upotpunjuje cjelokupan dizajn, obećavajući vizualno atraktivan izgled.

Označite ljeto 2024. jer stiže Air Jordan 1 High OG „Denim“, a cijena ovog modela bit će 180 dolara. Naći će se na policama odabranih prodavaonica Jordan Brand tenisica, kako u trgovinama tako i na internetu, uključujući i Nike.com.

Ukratko, označite svoje kalendare za ljeto obilježeno s AJ1 High OG “Denim”. Ovo izdanje, prepoznatljivo po svojem traper izgledu i elegantnim detaljima, spreman je ostaviti značajan trag na sneaker sceni. Ne propustite priliku da koračate u ovoj modno usmjerenoj obući koja spaja ikoničan dizajn s modernom estetikom.