Mix

IMA PRAVDE! Khaby Lame postao najpopularniji na TikToku

Khaby
Khaby Foto: Youtube Screenshot

Internet je mjesto vječnog citiranja i remiksiranja, sve ima potencijal postati meta-trenutak (nevezano za kompaniju Facebook Meta). Je li čudno što je jedan od najpopularnijih Youtube kanala bio =3 od Rayja Williama Johnsona koji je komentirao viralne video zapise? Taj format je oduvijek popularan, čak i na televiziji – ako se sjetite Boba Sageta i America’s Funniest Home Videos.

Osoba koja je iskoristila taj format u najkraćoj mogućoj formi je Khaby Lame, TikToker rođen u Senegalu koji je otvorio svoj TikTok račun tek u ožujku 2020. godine. Pandemija mu je pomrsila račune, dobio je otkaz i onda je odlučio zabaviti sebe, ali i svijet. Postao je poznat po isticanju apsurdnih lifehackova, a na njegovom kanalu su gostovale i neke poznate njuške od kojih moramo istaknuti Alessandra Del Piera.

@khaby.lame #🇮🇹Perfavore non fare questo con la Pizza😭😭 #🇺🇸Please don’t do that with Pizza 😭😭 #LearnFromKhabi #LearnWithTikTok #ImparaConTikTok #pizza ♬ suono originale – Khabane lame

Khaby je ovog mjeseca dosegnuo brojku od 142.7 milijuna pratitelja te je tako preskočio dosadašnju najpopularniju TikTok zvijezdu – Charli D’Amelio koja je ostala na 142.3 milijuna pratitelja.

Svaka čast, Khaby.