Mix

Izašle recenzije za THE Suicide Squad, najbolji DCEU film dosad?

Suicide Squad
Suicide Squad Foto: Youtube Screenshot
Prvi Suicide Squad je bio teški promašaj. Ni ne sjećamo se jesmo li zaspali u kinu ili smo samo zaboravili što se sve događalo. Ispalo je da se studio previše petljao u posao redatelja Davida Ayera, zato je film ispao kako je ispao. Kad skužiš kakva ekipa tamo radi i koliko malo znaju o stripovima, sve ti bude jasnije.

Kada smo saznali da ćemo dobiti novi Suicide Squad i da će se zvati gotovo isto samo s određenim članom “the” ispred Suicide Squad, uplašili smo se. Upitali smo se zašto u Warner Brosu ne znaju kada odustati.

Čini se da su povukli sve prave poteze, James Gunn je dobio redateljsku palicu, a Sylvester Stallone je antropomorfizirani morski pas.

Zaključak? Nikad ne sumnjaj u Jamesa Gunna. Rotten Tomatoes kaže da je to najbolje recenziran DCEU film dosad, Indie Wire je potvrdio kako je to najzabavniji i najmanje depresivan superjunački film u jako dugo vremena.

Collider također govori kako je ovo najbolji DCEU film dosad, a Independent tvrdi kako je ovo značajno poboljšanje u odnosu na film iz 2016. godine.

Bojali smo se da će Gunn ponoviti formulu Čuvara galaksije koji su bili neočekivani hit s hrpom manje poznatih likova, ali SlashFilm ističe kako ovo nikako nije kopija Čuvara Galaksije.

Film je u kinima od 30. srpnja, a bit će dostupan online od 5. kolovoza. Svuda. Znamo da znaš što to znači.