Čovječe…

Izazvala prometnu nesreću i za dlaku izbjegla najgore, a onda odšetala kao da je se ne tiče

Spoašavanje iz automobila
Spoašavanje iz automobila Foto: YouTube/Screenshot
Svi se u komentarima pitaju zašto je pobjegla, a iz policijskog izvješća je jasno.

Društvenim mrežama kruži snimka sigurnosne kamere koja je u travnju 2022. godine zabilježila jureći automobil kako probija ogradu obiteljske kuće u Perthu (Australija) i upada u bazen. Nakon što je vozačica uspjela za dlaku izbjeći najgore zahvaljujući bazenu koji ju je zaustavio, u pomoć su joj odmah priskočili slučajni prolaznici i susjedi.

Vozačica nije mogla izaći iz automobila koji se punio vodom, no jedan od okupljenih uspio je razbiti staklo i izvući je iz automobila. Nakon što je izašla iz bazena, vozačica je odšetala bez riječi kao da se ništa nije dogodilo.

Iz policijskog izvještaja o nesreći postalo je jasno zašto je vozačica pokušala pobjeći s mjesta nesreće: tada 25-godišnja Thiri Htut bila je pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. Na sudu je priznala krivnju i dobila novčanu kaznu od oko 2000 dolara te 18 mjeseci zabrane upravljanja vozilima. Snimku nesreće iz koje je za dlaku izvukla živu glavu možete pogledati u nastavku.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Nepropisno parkiranje - 18 Užas… Cirkus na cestama: Boli ih ona stvar za pješake i druge vozače, parkiraju kao da drugi ne postoje \\folder\vezani_članak Vatreni odrezak Na krivom mjestu Konobar pokušao napraviti spektakl pa izazvao kaos u restoranu