Jao...

Izbola muža kad je vidjela eksplicitne slike s drugom ženom, a onda je uslijedio još veći šok

Žena s nože, ilustracija (Foto: Getty Images)
Žena s nože, ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Napala je muža nožem jer je otkrila slike na kojima opći s drugom ženom, ali to je bio samo početak priče.

Ljubomorna žena iz Meksika uhićena je nakon prijave susjeda jer je izbola svojeg supruga nožem. Do obračuna je došlo kad je Leonora pronašla eksplicitne slike na mobitelu svojeg supruga na kojima je snimljen kako ima spolni odnos sa ženom.

Prije nego što je njezin suprug stigao objasniti situaciju, Leonora je dohvatila nož i ubola ga nekoliko puta u ruke i noge. Susjedi su čuli zvukove obračuna i pozvali policiju te je suprug odveden u bolnicu, gdje se dobro oporavlja i život mu nije u opasnosti.

Supruga je privedena, a policija je u priopćenju objasnila da je do napada došlo zbog – nesporazuma. Naime, žena je na muževu mobitelu našla fotografije supruga s nepoznatom ženom i počela ga napadati. Tek kad je stigla policija i obuzdala ženu, muž je uspio objasniti da su na slikama zapravo oni iz mlađih dana.

Njezin suprug pronašao je njihove stare fotografije te ih je odlučio sačuvati na mobitelu, no njegova supruga nije se prepoznala na slikama već je nasrnula na njega, piše Daily Mail. Još nije poznato kakva je kazna čeka.