Mix

James Gunn nam dao još jedan trailer za THE Suicide Squad, uzbuđeni smo

suicide squad (1)
suicide squad (1) Foto: Youtube Screenshot
James Gunn je dobar lik – to je očito. Osim svjedočanstava glumačkih zvijezda sa seta, vidi se to i po njegovim javnim istupima i ljubavi prema poslu.

“Nisam htio izbaciti dva ista trailera. Živcira me kad to naprave. Ako očekujemo od fanova da pogledaju dva trailera, trebamo im dati razlog da to naprave i fokusirati se na različite aspekte filma.”

Epski, gospodine.

Ovo nije “red band trailer” s puno psovki i krvi, ali i dalje vidiš da će u filmu biti apsolutno svega, a ponajviše eksplozija. Ton trailera je drukčiji, imamo i novu glazbenu pozadinu.

.

Vidimo i neke reciklirane kadrove iz prvog trailera, ali ovo nam je dovoljno da možemo reći kako THE Suicide Squad postaje jedan od iščekivanijih filmova godine.

Ovo je prilika DC-ju da uz nedavno izbačen Zack Snyder’s Justice League dominira na filmskom području nad svojim najvećim konkurentom Marvelom.

Imat će i Marvel nekoliko projekata, od kojih vrijedi istaknuti Black Widow koja je trebala izaći već davno, tu su i Shang-Chi i Eternalsi, ali je pitanje hoćemo li ih zapravo vidjeti ove godine kada su najavljeni ili će se pomaknuti na 2022. godinu.

James Gunn je uspio još jednom staviti svoj pečat na priču o bandi neprilagođenih likova, film stiže u kina, a i na HBO Max 6. kolovoza.

Alexa play Nina Badrich – I’m So Excited.