Mix

Još superjunaka: nakon The Boysa, Amazon polaže ozbiljne nade u novu seriju Invincible

invincible Youtube Screenshot
invincible Youtube Screenshot Foto: Youtube Screenshot
Amazon nas je fino iznenadio superjunačkom serijom The Boys koja visoko kotira na popisu najdražih nam superjunačkih adaptacija. Čak smo uspjeli i pogledati drugu sezonu napokon. Da, još uvijek smo oduševljeni.

Bezosova kompanija je odlučila da je vrijeme da ulože novac u superjunačke adaptacije pa tako uskoro stiže još jedna, ovaj put animirana.

Napokon je stigao taj dugoiščekivani trailer za novu animiranu seriju koju će nam Amazon uskoro servirati – Invincible.

Tko je Invincible?

Invincible je tinejdžerski superjunak, sada i animirana serija bazirana na istoimenom stripu, a prati život Marka Graysona, sina najmoćnijeg superjunaka Omni-Mana.

Kako to sve izgleda? Vidi na svoje oči.

.

Iako nam je Spider-Manova origin priča već dosadila, zapravo najviše volimo gledati sve ostale superjunake kako tek otkrivaju svoje moći. Ima nešto u tom da od neadekvatnih superjunaka postaju sve bolji i bolji.

Omni-Manu glas daje J.K. Simmons koji se lijepo smjestio u svijet različitih superjunaka, a u seriji ćemo još čuti brdo poznatih glasova – tu su i Mahershala Ali, Jon Hamm, Michael Dorn, Seth Rogan, Mark Hamill, Zachary Quinto i Sandra Oh.

Iako sve djeluje jako šareno, ciljana publika su odrasli. Valjda i mi ulazimo u tu skupinu. Priča se da će biti krvavih borbi, a znaš da je to ono što volimo.

Koliko je ovo ozbiljan projekt? Epizode će trajati po sat vremena, izazivamo te da se sjetiš ijedne animirane serije s ovako ambicioznim vremenom trajanja. Prve tri epizode stižu 26. ožujka, a ostatak će izlaziti svakog petka.