Povratak?

Kontroverzni glumac iznenadno se pojavio u javnosti! Svemu je razlog novi film

Glumac James Franco u raznim ulogama
Glumac James Franco u raznim ulogama Foto: RottenTomatoesClassicTrailers/RottenTomatoesTrailers/Youtube
Može li napraviti uspješan povratak na scenu?

Nakon mnogo godina izvan svjetla Hollywooda, James Franco se pojavio u javnosti. Još 2018. oglasilo se više žena, kao i četiri njegove bivše studentice, optužujući glumca za seksualno neprimjereno ponašanje.

Godinu dana kasnije, glumci Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal podnijeli su tužbu tvrdeći da je Franco bio uključen u seksualno ponašanje prema studenticama u svojoj školi glume, koja sada ne postoji.

Franco je isprva odbijao optužbe iz 2018., ali je 2021. objavljeno da je pristao platiti preko 2 milijuna dolara za nagodbu. Kasnije, 2022., Franco je priznao da je imao seksualne odnose sa svojim studentima filmske škole u intervjuu za podcast The Jess Cagle Show.

 

“Tijekom karijere predavanja spavao sam sa studentima, a to je bilo pogrešno”, rekao je. Nakon što je prethodno glumio u filmovima kao što su Spider-Man, Pineapple Express i 127 Hours, Franco je redovito bio na našim ekranima.

Otkako su optužbe izašle na vidjelo 2018., on je u velikoj mjeri ostao u sjeni. Na IMDB stranici 46-ogodišnjaka stoji da se glumac nije pojavio ni u jednom projektu otkako je dao glas liku u animiranom filmu Arctic Dogs 2019.Međutim, nedavno je izašao u javnost, a sve zbog skorog izlaska njegovog najnovijeg filma, ''The Razor's Edge''. U filmu glumi i Tommy Lee Jones, a film se trenutno prezentira u Cannesu prije nego što se očekuje početak snimanja u lipnju.

Franco je viđen na filmskom festivalu gdje se pojavio u smokingu na ekskluzivnoj zabavi.Glumac svakako izgleda sasvim drugačije u odnosu na vrijeme kada smo ga zadnji put vidjeli prije manje od deset godina, ali s novim filmom na horizontu, ne bi bilo iznenađujuće da ga u javnosti počnemo puno češće viđati.