Mix

Machine Gun Kelly pokazuje intenzivne zatamnjene tetovaže! Kaže kako su “Samo za duhovne svrhe”

reper i pjevač machine gun kelly na nastupu bez majice i zamućen s novim tetovažama
reper i pjevač machine gun kelly na nastupu bez majice i zamućen s novim tetovažama Foto: Instagramscreenshot/@machinegunkelly/shutterstock/@hurricanehank
Machine Gun Kelly otkrio je svoju najhrabriju tetovažu dosad. Kontroverzni glazbenik u ponedjeljak je najavljivao novu tetovaže, podijelivši objavu na X-u (Twitter)  zujanje ogromne igle za tetoviranje, a snimku je naslovio, „nosim dolčevitu 3 mjeseca, sutra skidam majicu, idgaf.“.

Sljedeći dan, MGK je iznenadio svojih devet milijuna pratitelja na Instagramu, objavom torza i ruku tetoviranih potpuno crno, prekrivajući otprilike polovicu prsa. „Samo u duhovne svrhe“, napisao je uz set fotografija, označivši tattoo umjetnika Roxxa iz studija Roxxa i Cats.

Tradicionalno, zamračene tetovaže potječu iz drevnih vještina polinezijskih, južnoazijskih i subsaharskih kultura, a svaka označava „snagu i status“. Za druge, zatamnjene tetovaže nemaju nikakav značaj osim što pokrivaju stare tetovaže kojim vlasnici nisu bili zadovoljni.

MGK-ova zaručnica, glumica Megan Fox, možda je s pjevačem posjetila salon za tetoviranje, jer je nedavno pokazala novu tetovažu koja prekriva njezinu ruku.

Podsjećamo kako je MGK, nekada uspješan reper, svoju karijeru unazadio „dissom“ Eminema, za čije je diskografsku kuću bio i potpisan, te se okrenuo glam i pop punk glazbi.