Mix

Najdraži špijuni iz djetinjstva ponovo na ekranima! Izlazi novi Spy Kids

spy kids najava za film i dvoje glumaca u sredini
spy kids najava za film i dvoje glumaca u sredini Foto: YouTube screenshot
Dolaze nam novi Spy Kids. Netflix omiljenu dječju franšizu vraća na svoje ekrane s redateljem Gina Rodriguez i Zachary Leviom i nevjerojatnom glumačkom postavom. Spy Kids: Armageddon na platformi za streaming debitira 22. rujna.

Netflix je objavio postavu glumaca, Gina Rodriguez i Zachary Levi glume špijunski par dok su im, Connor Esterson i Everly Carganilla, djeca koja postaju špijuni kako bi spasili njihovi roditelji, baš kao u originalnim filmovima.

Spy Kids: Armageddon pokušat će nastaviti što je Rodriguez započeo 2001. Cilj je modernizirati franšizu i predstaviti je novim generacijama, gradeći novu sagu koja se također usredotočuje na obitelj. Obiteljska veza ne postoji samo pred kamerom, tvorac Spy Kidsa Robert Rodriguez zajedno je sa sinom Racerom napisao scenarij za film, a drugi je sin Rebel skladao glazbu za film.

Rodriguez je ostao u kontaktu s originalnim Spy Kidsima, Darylom Sabarom i Alexom PenaVegom, ali je za Netflix rekao da želi da film bude zaseban projekt, ali dodao je da će biti referenci na originalne filmove. Originalni duo, Junija i Carmen, još uvijek možete pogledati u spin-off crtiću Spy Kids: Mission Critical, koji se trenutno emitira na Netflixu.