Mix

Napokon možete vidjeti kako izgleda PS5 slim verzija, ali nije ono što mislite

PS5 slim
PS5 slim Foto: Youtube Screenshot
Dok se ostatak svijeta muči da dođe do vlastitog primjerka PlayStation “petice”, neki ljudi već sanjaju slim verziju. Slim verzije Sonyjevih konzola su oduvijek bile hit, zauzimale su manje prostora od originala i bile su znatno slađe – pogotovo sad već legendarna PSOne konzola.

Sony još ne može isporučiti dovoljnu količinu PS5 konzola pa sumnjamo da uopće planiraju “slim” verziju iako je obični PS5 jedna ogromna konzola. Jedan Youtuber koji se krije iza kanala DIY Perks je odlučio sastaviti vlastitu slim verziju “petice”.

Znatno je smanjio konzolu, njezino srce i ostale komponente je stavio u tanko bakreno kućište. Sustav za hlađenje je sakrio u vanjsko kućište koje može biti sakriveno iza stolića za TV. To rješenje je čak i malo poboljšalo performanse konzole, a DIY Perks smatra kako bi s većim eksternim sustavom za hlađenje performanse mogle biti još bolje. Da, vanjsko dodatno kućište za rashladni sustav smatramo varanjem, ali i dalje ne možemo sakriti oduševljenje ovom slim verzijom PS5.

Video je možda pretehničan za veći dio populacije, ali je i dalje zanimljiv. Mi ga gledamo dok jedemo pizzu, opušta nas nešto o čemu ne znamo gotovo ništa.