Mix

Napokon znamo kako izgleda Christian Bale kao negativac u novom Thoru. Hvala novom traileru!

Thor 2
Thor 2 Foto: Youtube Screenshot
Dugo smo čekali na ikakav trailer za novog Thora koji je naslovljen Thor: Love and Thunder. Kada smo dobili prvi, bili smo oduševljeni, ali nam je još nedostajalo informacija. Marvel Studios su odlučili podijeliti s nama samo izgled nove Thor. Ne, nismo fulali padež poput Ajs Nigrutin, novi Thor je Jane Foster, stara ljubav Thora Odinsona koju glumi Natalie Portman, ovaj put snažne i mišićave građe za božicu koja barata Mjolnirom.

Stigao je drugi trailer, a napokon smo dobili uvid u lik Gorra the God Butchera. Ovog “mesara bogova” glumi Christian Bale, a nismo jedini koji su dobili flashbackove na jednog od najpoznatijih zlikovaca u povijesti filma – Voldemorta.

Pogledaj trailer.

Tu je i Russell Crowe kao Zeus, Čuvare galaksije već znamo otprije, a najavljuje se kako bismo mogli opet vidjeti Idrisa Elbu kao Heimdalla iako je Heimdall umro u Infinity Waru.

Redatelj Taika Waititi naziva ovaj film najluđim filmom koji je ikad napravio, a mi mu vjerujemo.

Ovo je 29. film u MCU-ju. Možeš li vjerovati da vrijeme tako brzo leti? Film stiže u kina 8. srpnja. Brzo će to. Prije Thora ćemo početi uživati u seriji Ms. Marvel koja će doživjeti premijeru na Disney Plusu 8. lipnja.