Mix

Natalie Portman se nabildala kako bi zamijenila Chrisa Hemswortha u ulozi Thora

Natalie Portman
Natalie Portman Foto: Youtube Screenshot
Svi glumci koji žele doći u formu bi samo trebali natjerati svoje agente da im riješe ulogu u nekom filmu sa superjunacima, bez obzira je li u pitanju Marvelov ili DC-jev svemir.

Vidjeli smo scenarij u kojem najneočekivanije face potpuno mijenjaju fizionomiju kao npr. Kumail Nanjiani, a face u dobroj formi dolaze u formu života – jer superjunaci su fit.

Posljednja zvijezda u nizu koja je morala uložiti znoja i suza u teretani zbog uloge je Natalie Portman. Već ju znamo kao Jane Foster iz Marvelovih filmova, ali u novom filmu Thor: Love and Thunder ona postaoje moćni Thor, a znaš da Thor mora bit dovoljno snažan snažna da maše božanskim čekićem.

Po prvi put u životu je Natalie Portman radila s teškim utezima, zajedno s trenericom. Ubrala je newbie gains.

“Radili smo puno treninga s utezima i pila sam puno proteinskih šejkova. Naravno, nisam zapravo nikad ciljala da se napucam. Bilo je intenzivno, puno rada na okretnosti, ali i rada na snazi.”

Trening, ali i fizičke promjene su utjecale na način njezinog kretanja, ali su joj i pomogle da uđe u stanje uma kakvo bismo mogli očekivati od nordijskog božanstva.

“Pomaže da se udubim u lika, a definitivno je promijenilo način na koji se krećem. Hodaš drukčije, osjećaj se drukčije. Mislim, nevjerojatno je da se osjećam jakom po prvi put u svom životu.”

Kada bi se bar više djevojaka odlučilo ovo osjetiti, umjesto da se boje da će izgledati kao muškarci ako samo pogledaju utege. Za divlje promjene i “napucavanje” su potrebne godine hardcore treninga i adekvatne prehrane, ali zapravo je neprocjenjivo ono što bilo kakav oblik tjelovježbe donosi mentalno. Natalie Portman to zna.