Mix

Nije prepoznao sina Davida Beckhama u skupom autu! Upitao ga što radi u životu. Njegov odgovor sve je šokirao

Brooklyn Beckham u McLarenu P1
Brooklyn Beckham u McLarenu P1 Foto: TikTok screenshot
Ukoliko imate bilo koju društvenu mrežu sigurno ste nabasali na videa u kojem tip prilazi skupocjenom autu i pita vlasnika čime se bavi. Najčešći odgovori su kripto, ulaganja, dionice ili slične stvari. Vrlo rijetko se u takvim videima pronalaze poznate osobe, češće je riječ o ljudima koji imaju novca, ali javnosti su nepoznati. (Osim kad je lik naletio na Lenu Paul i nije ju prepoznao!)

Poznati Tiktoker Daniel Mac je mislio kako je i ovog puta riječ o istom slučaju kada je naišao na crvenog McLarena P1. Ovaj auto je toliko rijedak da ih postoji samo 375 proizvedenih i vrijednost jednog se procjenjuje na milijun i 200 tisuća dolara.

U autu se nalazio Brooklyn Beckham, najstariji sin poznatog nogometaša Davida Beckhama. Štos je u tome što je Brooklyn prepoznao Tiktokera, dok Mac čini se, nije znao s kime priča. Kada se Mac približio autu i upitao vlasnika čime se bavi, odgovor je sve šokirao. Beckham je odgovorio da je kuhar. Evo do danas nismo znali da je kuhar.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound – DANIEL MAC

Dalje je proširio ovaj odgovor, rekavši da pokušava biti najbolji kuhar na svijetu te da savjetuje onima koji se žele baviti kuhanjem da slijede svoju strast i u konačnici čine ono što ih čini sretnima.

Ne znamo za vas, ali mi ne poznajemo niti jednog kuhara koji vozi McLaren P1, stoga nam se ipak čini da ova opasna pila ima više veze sa tatom, bivšim nogometašem, modelom i uspješnim investitorom nego sa Brooklynovom strasti za kuhanjem.