Mix

Nova serija „Sherlock & Daughter“: genijalnog detektiva glumit će zvijezda Harryja Pottera

Detektiv
Detektiv Foto: Canva
Kultni detektiv vraća se na male ekrane, ali u pomalo neobičnom spletu okolnosti.

Naime, lik koji je stvorio Arthur Conan Doyle, u ovoj adaptaciji susret će se s djevojkom koja vjeruje da je Sherlock njezin otac.

Na ovogodišnjoj TCA Winter Press Tour, CW Television otkriva da će zaroniti u svijet Sherlocka Holmesa, originalnom verzijom serije u kojoj će lik genijalnog detektiva utjeloviti David Thewlis, prenosi Screen Rant.

Vijest će oduševiti sve obožavatelje Harry Potter filmova, s obzirom na to da je Thewlis poznat po svojoj ulozi Remusa Lupina.

Neočekivani obrat obećava prikaz potpuno drugačije verzije lika, a zaplet bi mogao poljuljati njegova uvjerenja i racionalan te „hladan“ karakter.

Nova serija, nazvana „Sherlock & Daughter“, iako premisom šokira obožavatelje, mogla bi pružiti jedinstveni uvid u život obožavanog detektiva.

U središtu priče nalazi se mlada Amerikanka Amelia, koja nakon majčina ubojstva vjeruje da bi Sherlock Holmes mogao biti njen otac. Nakon čega se dvojac udruži i zajedničkim pokušava razriješiti misterij ubojstva.

Glumačkoj postavi se uz Davida Thewlisa pridružuju Blu Hunt kao Amelia te Dougray Scott koji tumači ulogu Sherlockovog neprijatelj, profesora Moriartyja.

Nije najavaljen točan datum izlaska serije, ali potvrđeno je da će se premijerno prikazati tijekom 2025. godine.