Slučajna zvijezda

O smiješnom plesu bruji cijeli Internet, ali žena u pozadini je ukrala svjetlo pozornice

Pjevačica JoJo Siwa i glumac Mario Lopez izvode viralni ples u New Yorku
Pjevačica JoJo Siwa i glumac Mario Lopez izvode viralni ples u New Yorku Foto: desireeanello/Screenshot
Njezin urnebesan ples dobio je bolju izvedbu

Viralna objava plesa američke pjevačice, plesačice, glumice i medijska ličnosti, JoJo Siwe, osvojila je društvene mreže. Njezina energična objava je smiješna, ali još smiješnije u cijelo priči je gospođa koja je cijeli ples odradila u pozadini.

Prošlog mjeseca, 20-ogodišnjakinja je otvorila novu eru sa svojim singlom ''Karma''. Pjesma i njezin glazbeni video dio su pokušaja rebrandiranja Siwe iz dječje glazbene zvijezde u pop provokatoricu.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u emisiji ''Access Daily with Mario & Kit'', Siwa, odjevena u odjeću nalik na bauštelca, naučila je domaćina Maria Lopeza svoj popularni ples.Scene iz emisije u New Yorku, osvojile su publike. Smiješan i energičan ples nasmijao je publiku, ali jedna je gospođa u pozadini ukrala pozornost, a komentari ispod objava ističu njezinu izvedbu.

@desireeanello

 

♬ original sound - Desiree Anello"Iskreno, želim napraviti umjetnost koja će natjerati ljude da se zapitaju ''Što?'', rekla je Siwa na crvenom tepihu u travnju, prenosi nam Complex.
Svoje je ciljeve usporedila s onima Miley Cyrus i Britney Spears, te je rekla kako na glazbenu scenu želi vratiti ludost. Koreografija za pjesmu osmislio je kreativni direktor Lady Gage, Richy Jackson, prenosi nam Complex.