Mix

Ova zvijezda Disneya odabrala je drugačiji smjer karijere! Pogledajte čime se sada bavi Bridgit Mendler

glumica bridgit mendler danas i u najavnoj špici serije good luck charlie
glumica bridgit mendler danas i u najavnoj špici serije good luck charlie Foto: YouTubescreenshot/@DisneyChannelUK/instagramscreenshot@bridgitmendler
Iako vam njezino ime možda ne budi sjećanja, njezino lice vjerojatno da. Riječ je o glumici koja se pojavljivala u serijama Disney Channela, uključujući glavnu ulogu u seriji Good Luck Charlie, te pojavljivanja u serijama poput Wizards of Waverly Place i Jonas između 2009. i 2012.

Mendler je tada bila u kasnim tinejdžerskim godinama, ali je već razvijala svoj životopis u drugoj industriji, glazbi. Izdala je nekoliko pjesama tijekom svoje karijere, uključujući pjesme za njezin film „Lemonade Mouth“ iz 2011.

U novije vrijeme pjevačica je objavila pjesme u suradnji s drugim izvođačima, uključujući svoju pjesmu „Diving“ koju je objavila 2017. Između glume i pjevanja, Mendler je očito žena s mnogo talenata, jer njezina impresivna karijera tek započinje.

Mendler je započela svoje obrazovanje na Massachusetts Institute of Technology 2017., gdje je bila studentica i istraživačica u MIT Media Labu. Nakon što je doktorirala na MIT-u, nastavila je pohađati Pravni fakultet Harvard.

Mislite li da je nakon toliko akademskih uspjeha zaslužila odmor? Ona se ne bi složila s vama, već je pokrenula startup pod nazivom Northwood Space koji si je za cilj uzeo promijeniti način na koji satelitski podaci dopiru do zemlje. Kroz svoj startup nada se masovnoj proizvodnji zemaljskih stanica za povezivanje sa satelitima u svemiru.

Dosta impresivno postignuće, a rijetko tko se može pohvaliti ovakvim životopisom, zato Bridgit želimo svu sreću u profesionalnoj karijeri.