Mix

Pedro Pascal pridružio se Marvel grupi junaka: Pogledajte ostatak glumačke postave filma „Fantastic Four“

Nova Fantastična četvorka
Nova Fantastična četvorka Foto: Canva/Shutterstock/emka74/DFree
Obožavani glumac službeno se pridružio glumačkoj postavi Marvel filma „The Fantastic Four“, a mnogi se nadaju da će ovaj film spasiti do nedavno obožavani studio Marvel.

U zadnjih nekoliko godina Pedro Pascal osvojio je srca publike, a brojnim ulogama osigurao si je mjesto na geek konferencijama,vjerojatno do kraja života. Neke od najistaknutijih uloga igrao je u serijama: The Last od Us, The Mandalorian i Game of Thrones.

Nakon mjeseci pregovaranja napokon je potvrđeno da će glumac utjeloviti lik Reeda Richardsa, također poznatog kao Mr. Fantastic.

No, reakcije interneta nisu u potpunosti pozitivne. Naime, neki obožavatelji Marvel filmova i stripova tvrde da Pedro nije dobar izbor za navedenu ulogu, jer glumac fizički nema sličnost Reedu. Dio obožavatelja nadao se da će John Krasinski, nakon što ga je utjelovio u filmu „Doctor Strange in the Multiverse of Madness“ ponovo oživjeti ulogu Reeda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marvel Entertainment (@marvel)


Bez obzira na kritike, neupitno je da će Pascal privući dio gledatelja, a s obzirom na njegov portfolio uspješnica, mnogi kritičari i obožavatelji smatraju da bi film mogao podići imidž nekad obožavanog studija.emka74

S obzirom na to da noviji Marvel naslovi ne postižu uspjehe koji se mogu mjeriti s njihovim kultnim filmovima, nadamo se da će ovaj film, o jednoj od omiljenih Marvel grupa superjunaka, biti ta prekretnica.

Bez obzira na nekolicinu nezadovoljnih obožavatelja, očito je da Marvel želi osigurati uspjeh filma, jer se uz Pascala glumačkoj postavi pridružuje i miljenik publike iz serije „Stranger Things“ Joseph Quinn.

Vijest o glumačkoj postavi službeno je objavljena na Instagram profilu studija, u sklopu čestitke za dan zaljubljenih, tj. Valentinovo. Uz Quinna koji će igrati ulogu Johnny Storm te Pascala u ulozi Reeda Richardsa, ostatak tima čine Ebon Moss-Bachrach kao Ben Grimm i Vanessa Kirby kao Sue Storm.

Dugoiščekivani film „Fantastic Four“ u kina premijerno stiže 25. srpnja 2025. godine.