Mix

Pobjeglo im — 12. sezona jedne od najboljih serija je ujedno i posljednja?

Larry David
Larry David Foto: Youtube Screenshot
Čini se da se Curb Your Enthusiasm primiče svom kraju nakon 12 sezona. Glasine su počele kružiti nakon što su producenti na društvenim mrežama nagovijestili da su završili s produkcijom. I onda su izbrisali objave.

Producent Jon Hayman je napisao na Twitteru kako je ekipa upravo završila “snimanje zadnje scene zadnje epizode zadnje sezone”. Hayman je također u tweet ubacio i fotku ekipe i fotku Larryja Davida kako gleda u monitor koji prikazuje završnu scenu. U toj sceni Larry sjedi pored J.B. Smooveovog lika Leona u avionu, što je slično osmoj sezoni kad je duo poletio za Pariz.

Istog dana, redatelj i izvršni producent Robert B. Weide je na Twitteru naznačio kako je kraj serije blizu uz riječi: “Prvi dan: ožujak 1998. Deadline (?) je 27. ožujka 2023. 25 godina prošlo u trenu. Hvala puno, #LarryDavid.”

HBO se za sada nije oglasio. Serija Larryja Davida je najdugovječniji sitcom na HBO-u. Otkad se vratio nakon šestogodišnje pauze prije devete sezone 2018. godine, dobili smo novu sezonu svake dvije godine. Prema Varietyju, Davidov ugovor s HBO-om uskoro istječe, što se poklapa i s krajem serije Curb Your Enthusiasm. Falit će.