Mix

Poznati reper još koristi stari telefon! Dosta mu je da može nazvati i poslati poruku

DJ Whoo Kid i reperi Eminem i Mr. Portera iz grupe D12 sjede na kauču na i gledaju na mobitel
DJ Whoo Kid i reperi Eminem i Mr. Portera iz grupe D12 sjede na kauču na i gledaju na mobitel Foto: Instagramscreenshot/@djwhookid
Jedan od najprodavanijih repera na svijetu,  Eminem još uvijek živi u prošlosti. Ne radi to kako bi se prisjetio vrhunca svoje slave, već zbog jednostavne praktičnosti koja i priliči njegovom stilu.

Jednostavne šilterice, majice s kapuljačom, traperice i trenirke kruna su njegovog stila, a praktičnost je očito nešto čime je vođen i u pitanju tehnologije. Otkriće je podijelio DJ Whoo Kid, koji je na Instagramu objavio fotografiju sebe, Eminema i Mr. Portera iz D12 kako sjede na kauču, a Em koristi BlackBerry.

View this post on Instagram

A post shared by DJ Whoo Kid (@djwhookid)

„Eminem je pokušavao otkriti tko je posljednju kutiju špageta njegove mame u garderobi“, napisao je uz objavu, a zaključio je s „Usput. Da! Još uvijek koristi BlackBerry telefon.“.

Neki se sigurno rado prisjećaju jednostavnijih vremena i nedostaju im BlackBerry mobiteli, no 2022. BlackBerry je ugasio svoje servere. Posljednji je model tvrtka objavila 2018., tako da je nejasno koju vrstu funkcije ima Eminemov uređaj i kako ga još uvijek može koristiti.

Uz objavu druženja, DJ Whoo Kid objavio je i fotografije ručka. Pošto je Eminem bio tamo, jedino je ispravno da su za ručak bili mamini špageti, što je referenca na njegovu popularnu pjesmu „Lose Yourself“ iz 2002., koja bila dio soundtracka filma „8 Milja“.