Mix

Pripremite se za binge: Seinfeld stiže na Netflix i prije nego mislite!

Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot
Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot Foto: YouTube screenshot

Jesen je stvorena za binge uživanciju, Netflix je svoje sljedbenike počastio vrhunskom serijom, ni manje ni više nego, “Seinfeldom”!

Objavljeno je da kultna serija i njezinih 180 epizoda stiže na Netflix 1. listopada, ovaj put to vrijedi i za sve korisnike u Hrvatskoj.

Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot Foto: YouTube screenshot

“Larry [David] i ja neizmjerno smo zahvalni Netflixu što nam je pružio ovu priliku. Treba puno hrabrosti za povjerovati dvojici glupana koji su doslovno imali nula iskustva na televiziji kad smo ovo krenuli raditi”, rekao je Jerry Seinfeld u šaljivoj izjavi. “Zaista smo se zanijeli, pretpostavljam. Nisam ni skužio da smo ih toliko snimili, ali vrijedi cijelog posla ako se ljudima sviđa. Ovo je bio lud projekt”, dodao je Jerry.

Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot Seinfeld Netflix najava/ YouTube screenshot Foto: YouTube screenshot

Serija je tijekom svog prikazivanja osvojila 10 nagrada Emmy

Netflix je stekao prava na “Seinfeld” 2019. godine u skupom petogodišnjem ugovoru sa Sony Pictures Television, koja kontrolira distribuciju bivše serije NBC. Tada je emisija još uvijek bila u dogovoru o streamingu s Huluom, gdje je ostala do sredine ove godine.

“Seinfeld” se na NBC-u prikazivao devet sezona, premijerno je prikazan u srpnju 1989., a završio u svibnju 1998. Kreirali su ga Seinfeld i David, koji su zajedno s Howardom Westom i Georgeom Shapirom omogućili samu produkciju.

Ovo će biti velika stvar i za Netflix, pogotovo nakon što su ranije iz svog kataloga izgubili Prijatelje i Office.

Izvor: Variety