Ima se, može se

Snimka s privatnog Rihannina koncerta šokirala društvene mreže! Pogledajte kako izgleda zabava milijardera

Rihanna na pozornici
Rihanna na pozornici Foto: FentyStats/Platforma X
Rihanna je nastupala na vjenčanju Mukesha Ambanija, naftnog mogula i najbogatijeg čovjeka u Indiji.

Rihanna je sigurno jedna od najvećih ženskih pop-zvijezda svih vremena, no usprkos milijunima odanih obožavatelja diljem svijeta, posljednjih je godina tek nekoliko puta nastupala.

 

 


Glazbenica se okrenula poslovnom svijetu, a u zadnjih se deset godina usredotočila na poslovanje svojih tvrtki Fenty Beauty, Fenty i Savage X Fenty. Uz brojne uspješne poslovne pothvate Rihanna je postala i majka dvoje djece, tako da razumijemo kako uz sve obveze nije stigla nastupati. Sada vam je možda jasno zašto društvene mreže uživaju u snimkama njezina nastupa na vjenčanju sina najbogatijeg čovjeka u Indiji.


Oženio se sin Mukesha Ambanija, indijskog poduzetnika koji ima neto vrijednost od 117 milijardi dolara. Govorka se kako je na vjenčanju bilo oko 1000 uzvanika, a pozvane su i neke uspješne i slavne osobe.
Obožavatelji su razočarani što Rihanna više ne nastupa, a kritizirali su njezino nastupanje na privatnoj zabavi. Možemo li ju zapravo kriviti kada je za nastup od 90 minuta zaradila više od šest milijuna dolara?

Vjerujem da bi većina nas napravila iznimku za takvu količinu novca, a snimke s koncerta postale su popularne zbog još jednog razloga.
Video je na društvenim mrežama proglašen kao odlična reklama za Iphone jer pokazuje punu mogućnost kamere.

U snimci, koju je podijelio račun obožavatelja Rihanne, FentyStats, možemo vidjeti zvijezdu kako izvodi hit "All of the Lights" i kako pleše u zelenoj prozirnoj svjetlucavoj haljini.


Iako je isječak jasno zumirao zvijezdu, a pruža sliku pristojne kvalitete, na pola videa snimatelj prestaje zumirati i udaljava se od pozornice, a pritom je otkrio koliko je zapravo udaljen od pozornice.

 

 


Započela je nova rasprava oko mobitela kojim je nastup snimljen, a oglasio se autor videa koji je otkrio kako je ponosan korisnik Iphonea i kako je sve snimio svojim 13 Pro Max.