Mix

Prvi pogled na nove Nike Air Force 1 s temom Kobea Bryanta! Odaju počast njegovoj karijeri, a u prodaju bi trebale na ljeto

grafit košarkaša kobea bryanta u dresu LA Lakersa i tenisice nike air force
grafit košarkaša kobea bryanta u dresu LA Lakersa i tenisice nike air force Foto: unsplash.com
Kobejeva ljubav prema Air Forsicama je dokumentirana i zapamćena, a sada dobiva i službeni simbol. Sklonost i povezanost Kobea Bryanta s Nike Air Force 1 rodila se kroz modele koje je nosio na i izvan terena tijekom svojih igračkih dana, u dresu Los Angeles Lakersa.

Ovaj je par Nike Air Force 1 Low povezanih s Black Mambom, procurio je u javnost prošle godine, a u prodaji će biti u ljeto 2024. Nema slika navodnog izdanja, ali su računi podijelili fotografiju „Kobe Bryant“ Air Force 1 Low iz 2009., tenisica koja je izvorno bila dostupna samo u dječjim veličinama. Par iz 2009. sadržavao je Bryantov potpis na potpetici i njegov broj 24, ali nije poznato hoće li nadolazeće izdanje sadržavati te detalje.

Do sada, Nike tek treba potvrditi izlazak navodnih „Kobe Bryant“ Air Force 1 Low, no sada imamo prvi pogled na tenisice i to možemo zahvaliti Vanessi Bryant. Ona je na Instagramu, podijelila sliku novog modela koji odaje počast razdoblju Kobejeve karijere u kojoj je bio slobodan agent (osoba bez potpisanog ugovora) za tenisice 2002. Air Force 1 Low trebale bi biti predstavljene ovog ljeta.