Mix

Rebel Wilson nakon nevjerojatne transformacije: ‘Moj tim nije htio da prestanem biti smiješna debeljuca'

Rebel Wilson
Rebel Wilson Youtube/IG Screenshot
\\folder\galerija Galerija Rebel Wilson Rebel Wilson Foto: Youtube/IG Screenshot Rebel Wilson 9 Rebel Wilson 9 Foto: Folder.hr Rebel Wilson 11 Rebel Wilson 11 Foto: Folder.hr +8 Rebel Wilson 10 Galerija
Možda misliš da je zabavno biti glumac, ali izbor takvog života često dolazi s posljedicama o kojima uopće ne razmišljamo. Rebel Wilson je simpatična australska glumica koja je uvijek bila najsvjetlija točka svakog filma u kojem se pojavila.

U 2020. godini se odlučila posvetiti vlastitom zdravlju i sada u 41. godini života izgleda bolje nego ikad, a još važnije – osjeća se bolje nego ikad.

Za BBC je izjavila kako se njezin menadžment protivio toj odluci.

“Moj vlastiti tim se opirao tom kada sam rekla da ću se posvetiti zdravlju, da ću se fizički transformirati i promijeniti svoj život. Pitali su me zašto bih to uopće napravila – jer sam zarađivala milijune dolara zahvaljujući ulogama debele smiješne cure.”

Na svom Instagram profiliu je podijelila i fotografiju s Novakom Đokovićem gdje je u caption prosula dušu. Mi ne plačemo, ti plačeš.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Njezina fitness avantura je započela nakon posjeta liječniku koji joj je rekao kako ima veće šanse za trudnoćom ako postane zdravija. I stvarno joj je promijenilo život. Sada bez ikakvog srama dijeli izazovne fotografije na svom Instagram profilu.

You go, girl!