Mix

Shaq izgleda ogromno pored F1 vozača – jednako visok kao oni dok stoje na podiju

Shaq F1
Shaq F1 Foto: Youtube Screenshot
Velika nagrada Sjedinjenih Američkih Država je završena, u izrazito napetoj utrci Max Verstappen je odnio pobjedu nad Lewisom Hamiltonom. Ono što je zapelo za oko čak i ljudima koji ne prate ovaj sport je predstavljanje nagrade.

Shaquille O’Neal, bivša NBA zvijezda se dokotrljala u čudnovatom automobilu s rogovima i čudnovatom instalacijom na bočnoj strani. Nije ni važno što je točno automobil trebao predstavljati, ali su pretjerali – i to je bilo divno.

Onda je čestitao svima, uručio nagradu, nije znao kud bi sa sobom pa je ostao na ceremoniji dodjele i izgledalo je čudno jer je gotovo bio viši i od pobjednika Verstappena koji je stajao na podiju. Baš to i volimo, kad Amerikanci pretjeraju sa svim što rade.

Lewis Hamilton je bio drugi, a i malčice niži od Shaqa.

Amerikanci su se kao naložili na Formulu 1 – ne zbog neke novopronađene strasti, ne zbog tog što imaju vlastitog vozača na gridu već zbog – Netflixa!

Netflix je uspio popularizirati Formulu 1 svojom “dokumentarnom” serijom Drive to Survive koju morate pogledati ako želite dramu kao u Kardashiankama, samo s vozačima bolida koji idu 300+ kilometara na sat. Možda i vi postanete fanovi, ako već niste.