Mix

Sinfeld Remastered je horor igra smještena u Seinfeldov svijet (i ne, Sinfeld nije tipfeler)

Sinfeld igra
Sinfeld igra Foto: Youtube Screenshot
Ne želimo ponovno ulaziti u raspravu kako gotovo nitko ne posjeduje PlayStation peticu pa onda ovo nije relevantna vijest. Imat ćemo ga jednom. Možda ne svi, ali većina koji žele.

Sinfeld Remastered je po mnogočemu jedan poseban naslov. I ne, nije tipfeler.

Navedeni naslov je u svome prvom obliku bila igra u igri. Konkretnije, ako niste upoznati postoji igra za PS4 Dreams. Tu igru možete shvatiti kao platformu u kojoj vi možete “kreirati igre”, stvarati lokacije iz, primjerice, filmova i slično.

Osim toga, možete igrati tuđe igre i posjećivati lokacije koje su drugi korisnici stvorili. Primjerice, jedna od trenutno popularnijih igara u Dreamsu je inačica Halo Infinitea.

Tako je stvoren i Sinfeld Chronicles.

.

Igra u igri koja je dozvoljavala igračima da borave u Seinfeldovom svijetu. Na raspolaganju ste imali Jerryjev stan i Kramerov stan koje ste mogli u potpunosti istražiti, a bilo je tu još koječega

Developeri Sinfeld Chroniclesa su odlučili napraviti korak više pa ćemo dobiti Sinfeld Remastered, ovaj put ne kao igru unutar Dreams svijeta nego kao samostalnu igru za novu generaciju konzola.

I dalje igrate kao Jerryjev “nećak” Donathan, samo što on ovaj put nije ostao sam kod svog rođe u stanu nego ga je očuh ostavio samog u 3 ujutro u New Yorku. Na vama je da uspijete s ovim bebačem preživjeti tu noćnu moru. Sama igra je zapravo horror parodija koja vuče inspiraciju iz velikih hitova poput Resident Evila, Silent Hilla i Kojiminog P. T.

Igra izgleda kao bućkuriš svega, ali mislimo da nam je s vremena na vrijeme potrebna jedna parodija koja će razbiti monotonu ozbiljnost AAA naslova. U videu možete vidjeti što vas očekuje.

.