Mix

Stigle Crocsice inspirirane omiljenim Anime junakom! Pogledajte Crocs Naruto klompe

naruto x crocs klompe i naruto lik iz anime u prvom planu s ukrasima poput shurikena i dodataka za ramen
naruto x crocs klompe i naruto lik iz anime u prvom planu s ukrasima poput shurikena i dodataka za ramen Foto: Canva/Instagramscreenshot/@crocs/@naruto
Otkako su se ranije ove godine na društvenim mrežama pojavile slike uzorka klompi Crocs x Naruto, obožavatelji dugovječne japanske anime napeto čekaju čak i isječak informacija o potencijalnom izdanju.

Međutim, u veljači 2024. Crocs je suradnji klompi na temu Naruto dao veliki pečat odobravanja dijeljenjem službenih slika proizvoda sada potvrđene nadolazeće suradnje.

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

Kao što se i očekivalo, Naruto x Crocs sastoji se od dva modela klasične Crocsove klompe. Jedan je par inspiriran glavnim likom Narutom Uzumakijem, a na drugom je njegov maskirani sensei, Kakashi Hatake.

Oba se para temelje se na kostimu lika iz serije. Tako Naruto dolazi u narančastoj, a Kakashi u zelenoj boji, a kao što je uobičajeno za većinu izdanja Crocsa, obje Naruto klompe dolaze s odgovarajućim izborom Jibbitza (ukrasa za Crocs klompe) nadahnutih Narutom.

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

Kolekcija Naruto predstavljena je 27. veljače na Crocsovoj web stranici, uključujući klompe veličine za djecu i zasebno pakiranje tematskih Jibbitza. U 2023. Naruto je započeo neke prilično impresivne suradnje uključujući izdanja u suradnji s Jordanom i ASICSom.