Mix

Stiže nam retro klasik u obliku Air Jordan 3! Dolaze „Black Cement Reimagined“

air jordan 3 black cement novo izdanje na pozadini od betona
air jordan 3 black cement novo izdanje na pozadini od betona Foto: Instagramscreenshot/@solesavy
Prošlo je tek nešto više od mjesec dana otkako su kružile glasine o ponovnom izdanju Air Jordan 3 „Black Cat“, ali zvuči kao da bi se taj pad mogao zamijeniti s ovim parom.

View this post on Instagram

A post shared by SoleSavy (@solesavy)

Fotografije je objavio @solesavy, a priča se da će izlazak kolekcije Holiday 2024 sadržavati noviju verziju klasičnih Air Jordan 3 „Black Cement“. Pojedinosti o novom paru još nisu poznate, ali očekuje se da će imati tretman sličan prošlogodišnjem „White Cement Reimagined“, koji je koristio prethodno oksidirane detalje i oblik koji je vrlo sličan originalnom paru iz 1988.

Također je rečeno kako će se par izrađivati od istih materijala tako da gornjište tenisica ostaje kožno. Što se tiče „Black Cat“ Air Jordan 3 retro, navodno je još uvijek u izradi, iako Sole Savy kaže da bi sada mogle biti objavljene tek 2025.

Air Jordan 3 „Black Cement“ nekoliko su puta izlazile, od svog debija 1988., uključujući retro izdanja 1994., 2001., 2008., 2011. i 2018. Vrijedno je napomenuti da je par ovdje prikazan na slici model onoga što ovaj par godina može izgledati, ali nije stvarno izdanje 2024. nadamo se da kako ćemo uskoro dobiti detaljan uvid u klasični model koji je postao prepoznatljiva silueta s početak 90ih i kraja 80ih.