Mix

Sylvester Stallone dao odgovor tko je jači – Rocky ili Rambo

Stallone Rambo
Stallone Rambo Foto: Youtube Screenshot
Sylvester Stallone konačno se pozabavio dugogodišnjim pitanjem koje su obožavatelji postavljali godinama o tome tko bi pobijedio u borbi između dva najpoznatija lika koja je glumac utjelovio, boksačkog autsajdera Rockyja Balboe i vojnika Johna Ramba.

Ako je netko stručnjak za ovo područje, onda je to sigurno Stallone jer je glumio Ramba u pet filmova, a Rockyja u najmanje sedam filmova, uključujući spinoff nastavke Creed i Creed II.

Tko ne bi platio da vidi ovaj legendarni okršaj? Stallone ovu borbu vidi kao sveopću, staromodnu tuču na ulici, a u tome ipak daje prednost Rockyu zbog njegovih boksačkih tehnika. No nije tu kraj, ako Rambo odvede borbu u parter, smatra Stallone, odnijeti će pobjedu. Bilo bi tu svega, udaraca u oči, grkljan i svaki drugi ranjivi dio tijela. Konačna presuda – nakon takve makljaže niti jedan od njih više nikada neće biti isti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Iako je Stalloneova ljubav prema oba lika očigledna, malo je vjerojatno da ćemo ga uskoro vidjeti ponovno u jednoj od tih uloga. Najbliže što smo mogli očekivati je da će se pojaviti u Creedu III, ali sam glumac je to opovrgnuo. Sa velikih ekrana prebacio se na TV serije pa bi se tako trebao pojaviti u seriji Kansas City redatelja Taylora Sheridana.