Mix

Tetovirala ime dečka na čelo! Influencerica odgovara ljudima koji su rekli da će požaliti tetovažu

influencerica ana stanskovsky s tetovažom na čelu i bez nje
influencerica ana stanskovsky s tetovažom na čelu i bez nje Foto: Instagramscreenshot/@ana_stanskovsky/Canva
Influencerica Ana Stanskovsky odlučila je tetovirati ime svog dečka. Iako se tetovaže s imenima partnera i ljubavnika baš ne preporučaju, ona je strogo odlučila to učiniti. Kao mjesto tetoviranja odabrala je čelo tako da svi vide koliko voli svog dečka.

Objavila je snimku na kojoj joj se na gornjem dijelu lica ocrtava šablona imena Kevin, a zatim sjeda na stolicu kako bi dizajn ovjekovječila. U snimci objavljenoj na njezinom Instagramu, migoljila se i namrštila dok joj se igla očito zabijala u čelo.

Bolan je izraz lica brzo zamijenila smiješkom, kada je bolan proces bio gotov ,a na njenom je čelu trajno upisano Kevin.

Bilo je mnogo ljudi koji su govorili da će požaliti zbog ovoga u budućnosti, čak i ako ostane s Kevinom do kraja života, no Ana je odgovorila na burne reakcije i poručila svima da se ih se ne tiče što ona radi.

„Svi su mi govorili da ću požaliti zbog toga i svaki put kad se pogledam u ogledalo jednostavno sam… zaljubljena“, rekla je u popratnom videu. “Zaljubljena sam u tetovažu i zaljubljena sam u svog dečka i mislim da ako stvarno voliš nekoga to samo moraš pokazati… znaš, samo to moraš dokazati.“ rekla je i zaključila „Mislim da ako tvoja djevojka ne želi tetovirati tvoje ime na licu, samo si moraš naći novu djevojku jer mislim da te ova ne voli.“.

Ostavila nas je s poukom „Ovo je način na koji pokazujete svoju ljubav.“. Evo sada znate da je tetoviranje imena partnera na čelo najromantičniji i najčvršći pokazatelj ljubavi i romantike.