Mix

The Rock objasnio zašto nema six pack, taj Sveti gral svake osobe koja počinje s teretanom

the rock six paxk
the rock six paxk Foto: Instagram
Najplaćeniji glumac današnjice ne prestaje s treningom niti u pedesetoj godini života te izgleda bolje nego ikad. Svoju zavidnu figuru pokazao je i u posljednjoj uspješnici Black Adam. Film je prije nekoliko tjedana stigao u kina i u našim očima je jedan od najboljih filmova iz DCEU-a.

No neki su primjetili kako Rock usprkos svom impozantnom izgledu nema popularni six pack. U posljednjem intervjuu on je otkrio kako je ostao bez trbušnjaka. Na pitanje što ne valja sa njegovim trbušnjacima Rock se nasmijao, a potom objasnio situaciju.

Naime riječ je o ozljedi koji Rock vuče još iz dana kada se borio u WWE-u. U jednom meču stradao mu je kvadriceps, što je uzrokovalo lančanu reakciju te nakon koje mu je puknuo trbušni zid. To je razlog, kako kaže, što ima five pack, a ponekad i four pack.

I sam je svjestan nerealnih standarda koje postavljaju Instagram modeli, koji svi imaju savršeno isklesan trbušni zid, na kojemu se vidi šest, ponekad čak i osam trbušnjaka. Sada s ponosom možemo reći kako je Rock jedan od nas. Doduše ostali mišići su mu razvijeniji, ali kada je riječ o trbušnjacima tu smo tu negdje. /s