Mix

Treća sezona hit-serije You donosi nova iznenađenja u životu najdražeg nam psihopata

You
You Foto: Youtube Screenshot
Problem sa streaming servisima i njihovim lansiranjem serija je što izbacuju serije tempom kojim žele. Netflix redovito cijelu sezonu izbaci odjednom, ako serija išta valja, pogledamo sve u dva dana i onda čekamo mjesecima, ponekad i godinu do iduće sezone.

Ne sjećamo se detaljno čitave radnje druge sezone serije You, ali nam je bila guilty pleasure koji smo riješili u jednom danu. Hvala internet bogovima na dostavama omiljene hrane preko aplikacija.

Veselimo se trećoj sezoni. U prvoj polovici godine su internetom kružili lažni datumi premijere, ali smo odlučili čekati službenu potvrdu od velikog N-a koja je stigla tek sada. Napokon znamo i datum premijere, a evo i trailera.

U petak, 15. listopada ćemo moći gledati nastavak priče o psiho-Joeu, majstoru prerušavanja kojeg nitko ne prepoznaje čim na glavu nabije šiltericu.

U traileru je ispalo da Joe ima sina. I pokušat će se promijeniti zbog sina. Baci oko na teaser trailer.

Penn Badgley je opet u glavnoj ulozi, najdraži nam psihopat na manjim ekranima u posljednjih nekoliko godina. Još uvijek se borimo s čitavim nizom osjećaja koje njegov lik izaziva u nama. Žalimo ga, mrzimo ga, suosjećamo s njim. Vjerujemo da je zato i serija bila toliki hit. Nije bila hit kad je prvi put prikazana na nekom nasumičnom kablovskom kanalu, ali kada je stigla na Netflix čitav svijet se nakačio, Netflix je prepoznao poslovnu priliku i tko zna koliko nas sezona adaptacije knjižnih bestsellera Caroline Kepnes čeka u budućnosti.