Mix

Trump od sada prodaje i tenisice: Prvi model već je rasprodan, a koštao je 399 dolara

Donald Trump i njegove tenisice
Donald Trump i njegove tenisice Foto: Shutterstock/Consolidated News Photos/Canva
Bivši američki predsjednik i poznati poduzetnik bacio se u modne vode.

Najneočekivaniji obrat 2024. godine uključuje Donalda Trumpa i tenisice?! Naime, bivši američki predsjednik pokrenuo je svoj brend tenisica.

Prije nekoliko dana Trump je iznenadio javnost objavom, na osobnoj društvenoj platformi „Truth Social“, u kojoj je napisao da će prisustvovati Sneaker Conu u Philadelphiji.

„Veselim se što ću biti na Sneakerconu u kongresnom centru Philadelphia, Pennsylvania”, rekao je bivši predsjednik.

Ovaj događa tradicionalno okuplja entuzijaste i kolekcionare tenisica pa nikom nije bilo jasno što se događa i kakve veze Trump ima s tenisicama.

Tijekom Sneaker Cona, Trump se popeo na pozornicu i najavio lansiranje službene stranice GetTrumpSneakers.com, putem koje će prodavati svoje modele tenisica.

Na pozornici je predstavio znatni model visoke tenisice koji je nazvao „The Never Surrender High-Tops“, a koje „krase“ elementi američke zastave i slova T. Model je koštao 399 dolara, a rasprodan je na samom događaju.

Stranica navodno nije radila u vrijeme kada je Trump objavio da je lansirana, a nedugo nakon naznačeno je da je model rasprodan, prenosi Gizmodo.

Ispod fotografije svakog proizvoda napisana su upozorenja koja su u mnogima probudila sumnju: „Prikazane slike služe samo za ilustraciju i možda nisu točan prikaz proizvoda.”

Uz zlatni model, na stranici se može uočiti još dva modela tenisica koje su dostupne za prijevremenu narudžbu. Dodatni modeli nešto se jednostavnijeg izgleda, koštaju 200 dolara, a dostupni su u crvenoj i bijeloj boji.

Bivši predsjednik, dan prije lansiranja stranice i ovih proizvoda, kažnjen je s novčanom kaznom od 355 milijuna dolara u građanskom postupku za prijevaru, prenosi Dnevnik.hr.