Kontroverzni portal sada ima bolju zaštitu

Videoportal iz New Yorka i Dublina ponovno se otvara! Ovaj put su pravila malo stroža

Portal koji spaja New York i Dublin
Portal koji spaja New York i Dublin Foto: portals_org/Instagram
Koliko će sada potrajati?

Zloglasni videoportal koji ljudima iz New Yorka i Dublina omogućuje interakciju u stvarnom vremenu ponovno je otvoren, međutim, došlo je do nekih promjena.Portal nosi takvo ime jer je napravljen kao kružni ekran koji pomoću videokamera posjetiteljima omogućuje interakciju s obje strane ekrana
Postavljen je u gradskim središtima New Yorka.

Međutim, portal je privremeno zatvoren prošli tjedan nakon što su stvari krenule nizbrdo. Neprimjereno ponašanje pokrenulo je lavinu snimaka ruganja i neprimjerenih komentara, a sve je eskaliralo kada je influencerica odlučila pokazati grudi posjetiteljima s druge strane portala. Sve o kontroverznom zatvaranju možete pročitati u nastavku.
\\folder\vezani_članak Influencerica Ava Louise ispred Portala u New Yorku Kratko, ali slatko Portal iz Dublina u New York zatvoren nakon neprimjerenog ponašanja! Golotinja, crni humor i vrijeđanje bili su ključni
Gradsko vijeće Dublina objavilo je da će zatvoriti portal zbog ''neprimjerenog ponašanja male manjine ljudi''. Srećom, za one koji vole igrati prema pravilima, portal je sada ponovno otvoren.

Organizatori instalacije u oba grada sada su implementirali novu taktiku koje će spriječiti ljude da drže telefone prema kamerama. Takav potez sada će izazvati zamagljivanje prijenosa uživo s obje strane.

Ograde i naljepnice s propisanim razmakom također su postavljene kod portala u New Yorku. Portal u New Yorku nalazi se na Flatiron South Public Plaza na Broadwayu, Petoj aveniji i 23. ulici, jednom od najprometnijih raskrižja u Velikoj Jabuci. Što se tiče Dublinskog portala, on se nalazi na križanju između O'Connell Street i North Earl Street.

Dakle, ako planirate posjetiti bilo koji portal u skorije vrijeme, ponašajte se pristojno.