Mix

Vraćaju nam se Weatherman Nike KD 4! Povratak jedne od najpoželjnijih tenisica u kolekciji Kevina Duranta

tenisice Nike Zoom KD 4 „Weatherman“ na pozadini od meteoroloških podataka
tenisice Nike Zoom KD 4 „Weatherman“ na pozadini od meteoroloških podataka Foto: Instagramscreenshot/@sneakerologue/canva
Nike Zoom KD 4 „Weatherman“ postavljene su za retro tretman tijekom ljeta 2024. Izvorno objavljene 2011., nezaboravne boje poigravaju se hipotetskim scenarijem Duranta koji slijedi svoju drugu karijeru, onu meteorologa.

Originalne „Weatherman“ Nike Zoom KD 4 dolaze u zeleno-narančastoj kombinaciji boja, a njihov se izlazak očekuje u ljeto 2024. Gornjište od materijala Hyperfuse u zelenoj boji razbijeno je šarenim uzorkom, nalik na snimke radara, na peti i jeziku. Uzorak se proteže do prozirnog vanjskog potplata, kao i na prepoznatljivom remenu koji se nalazi na prednjem dijelu stopala.

Unatoč tome što je jedan od najpopularnijih modela u Durantovoj liniji, koja uskoro treba izbaciti svoju 16. iteraciju, Zoom KD 4 rijetko je dobivao retro izdanja. Do danas, jedino ponovno izdanje je par „Thunderstruck“ iz 2018. iz Nikeove kolekcije „Champions Think 16“.

Uz ove zanimljive „Weatherman“ KD 4 također se govorkao povratku u boji All-Star Weekend „Galaxy“ tijekom proljeća 2024. iz 2012.

Iako nisu toliko tražene (ili dostupne) kao nekada, prodaja „Weatherman“ Nike Zoom KD 4 još uvijek redovito prelazi granicu od 1000 dolara na platformama za preprodaju kao što su GOAT i StockX.

Nike tek treba potvrditi pojedinosti izlasku ovog para, ali trebala bi se na policama pojaviti ovog ljeta, no NIKE još nije objavio detalje o izdavanju.