Mix

Zašto Justin Bieber nije nastupio uz Ushera na Super Bowlu, iako ga je osobno zamolio

pjevači usher i justin bieber koji zajedno prisustvuju dodjeli nagrada
pjevači usher i justin bieber koji zajedno prisustvuju dodjeli nagrada Foto: Shutterstock/s_bukley
Zašto je Justin Bieber odbio Usherov zahtjev za nastupom na poluvremenu Super Bowla 2024.? Pitanje je na koje se posljednjih dana traži odgovor.

S Usherov nastup na poluvremenu Super Bowla brzo je opisan kao jedan od najboljih nastupa ikada, a gledatelji su ostali zbunjeni nakon što se Justin Bieber nije pridružio glazbeniku na pozornici. Kako je veliki dio publike očekivao pojavljivanje Biebera na pozornici, pjevač je odbio nastupiti unatoč tome što ga je Usher osobno zamolio.

Umjesto toga, Bieber je primijećen u publici kako sjedi pored supruge Hailey gledajući utakmicu i nastup s tribina, a izvori su otkrili zašto.

Usher je izašao na pozornicu Allegiant Stadiona u Las Vegasu u nedjelju (11. veljače) usred utakmice Kansas City Chiefsa protiv San Francisco 49ersa. Dok su mu se u nastupu pridružili Alicia Keys, Jermaine Dupri, H.E.R, Lil John i Ludacris, jedna su osobu gledatelji željno iščekivali, a to je JB.

Usher se pojavio na Bieberovoj pjesmi „Somebody to Love“ iz 2010., a mnogi su se nadali da će Super Bowl 2024. biti savršena prilika da se par ponovno okupi.

Kako nam prenosi PageSix, izvor iz glazbene industrije otkrio da je Usher pitao Biebera za sudjelovanje u nastupu, što je pjevač pristojno odbio. Odbijanje nije došlo kao rezultat nesuglasica, već se Bieber nije jednostavno „nije osjećao ugodno“.

Podsjećamo kako je Bieber početkom 2023. odustao od nastupa uživo, otkazavši sve preostale datume svoje svjetske turneje „Justice“ diljem Europe, Australije i SAD-a. Pjevač se povukao nakon vijesti da mu je dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom.

To je stanje se javlja kada izbijanje herpesa zahvati facijalni živac blizu jednog od vaših uha. Osim bolnog osipa od herpesa, Ramsay Huntov sindrom može uzrokovati paralizu lica i gubitak sluha u zahvaćenom uhu.