Mix

Žena Sylvestera Stallonea tražila razvod. Navedeni razlog je potpuno bizaran

Stallone pas
Stallone pas Foto: Instagram
Stallone se razvodi. Razlog – želio je nabaviti još jednog psa. Dobro ste pročitali. Psi mogu biti povod rastave braka.

Model Jennifer Flavin, Stalloneova supruga, navodno je podnijela zahtjev za rastavu braka nakon nesuglasica o nabavljanju novog psa, prenosi Consequence.

TMZ izvještava da je Stallone želio posvojiti rotvajlera kako bi zaštitio svoju obitelj, ali Flavin nije naginjala toj ideji. Na kraju je neslaganje oko psa potaknulo žestoku svađu, koja je onda, kako to već ide, otvorila brojna druga problematična pitanja između para.

Najnoviji član obitelji Stallone zove se Dwight, po Stalloneovom liku u nadolazećoj Paramount+ kriminalističkoj dramskoj seriji “Tulsa King”.

Stallone je navodno vjerovao da može spasiti stvar, ali jednom kada je rastava pokrenuta, izgleda da mu je briga za psa počela odgovarati više nego išta drugo. Koliko uživa u društvu Dwighta, svog ‘pravog prijatelja’, pokazuju i postovi na Instagramu.

A čini se da je stari Sylvester stvari odveo i malo dalje, tako što je navodno preko tetovaže bivše supruge tetovirao Butkusa, bulmastifa koji je utjelovio Rockyjeva psa u prva dva nastavka kultne franšize filmova.