Mix

Zvijezda Formule 1 potrošila četvrtinu bogatstva na novu igračku!

Max Verstappen
Max Verstappen Youtube Screenshot
\\folder\galerija Galerija Max Verstappen Max Verstappen Foto: Youtube Screenshot Verstappen avion Verstappen avion Foto: Folder.hr Od sjedala napraviš krevet Od sjedala napraviš krevet Foto: Folder.hr +6 Nitko od ovih ljudi nije Verstappen Galerija
Max Verstappen ima rijetko viđenu priliku – još uvijek je u igri da postane prvak Formule 1 i tako prekine višegodišnju dominaciju Lewisa Hamiltona. Bogatstvo nizozemskog vozača se procjenjuje na 45 milijuna funti, a nedavno je potrošio velik dio tog novca na luksuzni privatni zrakoplov.

Hamilton je također posjedovao jedan (iako ga je prodao zbog smanjenja utjecaja na klimatske promjene), Michael Schumacher i Niki Lauda su također posjedovali jedan pa je očito u kakvom društvu se Verstappen želi nalaziti.

Sezona Formule 1 je itekako zahtjevna, vozači i njihovi timovi tijekom sezonu uistinu proputuju čitav svijet pa si je Verstappen odlučio malo olakšati situaciju, a time si je i pozamašno olakšao džep.

12 milijuna funti vrijedan zrakoplov je donedavno bio u vlasništvu Richarda Bransona, a Max je odlučio da mu treba. Mi se tu lomimo oko novog blendera za Black Friday, gospodin kupuje privatne zrakoplove. Ne znamo koliko se razumijete u zrakoplove (mi uopće ne), ali razvija brzinu do 892 kilometra na sat.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Verstappenov privatni zrakoplov iznutra.

Fotografije: Youtube screenshot