Ovo je njegova velika trojka

Christopher Nolan otkriva koja su mu tri glumca najdraža! Saznajte tko su mu favoriti

Redatelj Christopher Nolan i redateljska klapa na setu
Redatelj Christopher Nolan i redateljska klapa na setu Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Poznati redatelj otkriva svoje favorite

Christopher Nolan jedan je od najuspješnijih redatelja u Hollywoodu, a njegovi filmovi automatski postaju klasici. Nema s kim nije surađivao, a za Oppenheimera je odabrao pola Hollywooda. Njegov filmski uspjeh stvarno nema granicu, a dokazao je kako zna odabrati pravu glumačku postavu.

Naravno da legendarni redatelj nikada nije izravno bio upitan "Koja su vam tri glumca s kojima ste surađivali najdraža?", ali je tijekom godina spominjao tri glumca kao neke svoje favorite.

Cillian Murphy

Glumac koji je Nolanu napokon donio Oscara, a poznato je kako je Murphy već neko vrijeme redateljev miljenik, pojavljujući se u šest njegovih filmova. Većina njegovih uloga je bila manja, ali je zato odlično odglumio u Oppenheimeru i pokazao kako se snalazi u glavnoj ulozi.

 

Nema nagrade koju film nije osvojio, a kako nam prenosi LADBible, Nolan je o Murphyju rekao: “Nikad nisam vidio glumca koji je toliko posvećen istini. Ali nikad ga nisam imao za glavnu ulogu, pa je bilo uzbuđenje što sam ga mogao nazvati i reći: 'Ovo je ta uloga'.".

Nolan je također rekao da je irski glumac ''jedan od najboljih glumaca svoje generacije'', a kako nam prenosi LADBible, Također je rekao ''Uvijek sam znao, otkako sam ga prvi put upoznao, koliko god je prošlo sada, skoro 20 godina, da je on jedan od velikih glumaca, ne samo svoje generacije, nego svih vremena .".

Svojim je nastupom, u smislu nagrada, eksplodirao s Oppenheimerom, a s Peaky Blinders, 28 Days Later i Inception glumac je izgradio nevjerojatan katalog filmova čak i prije svoje pobjede na Oscarimam.

Robert Downey Jr.

Budući da je Oppenheimerova glumačka postava krcata talentom, nije iznenađujuće da je redatelj izdvojio dva iz svog najnovijeg filma.
Downey Jr. je glumac koji je imao burnu karijeru. Započeo je glumiti kao mladić i postao filmska zvijezda, njegovo ga je neprimjereno ponašanje dovelo do ruba, no vratio se kao Iron Man i oživio svoju karijeru.

Ipak, nakon nekoliko godina u MCU-u, trebao je podsjetiti ljude da može igrati i ozbiljne, konkretne uloge. I onda je naišao Nolan i odabrao ga za Oppenheimera, a znate što je nakon toga uslijedilo.

Nolan je, kako nam prenosi LADBible, rekao: “Svi znamo da je Robert Downey Jr. jedna od velikih filmskih zvijezda. Tako je lako zaboraviti da je on također jedan od najvećih glumaca svih vremena. Gledati ga kako se gubi u izvedbi i potpuno se gubi u liku, bio je samo nevjerojatan podsjetnik na to kakav je on nevjerojatan glumac.".

Al Pacino

Očigledan izbor, ali jedan od manje poznatih velikih glumaca koji su surađivali s Nolanom. Nolan je prošle godine ispričao priču o Pacinu koji je odustao od njegovih uputa, inzistirajući na tome da je to već napravio, što redatelja nije uvjerilo.

Pacino je na njegove upute odgovorio: ''Već sam to učinio. Ne možete to vidjeti očima, ali ja sam to učinio.'', prenosi nam LADBible. Nakon što su pregledali snimku, naravno da je Nolan primijetio kako za uputama nije bilo potrebe, a Pacino je napravio svoje. Nolan je rekao: ''Samo veliki filmski glumci to mogu!'' i tako Pacina imenovao kao jednog od velikana.

Ova su trojca glumaca njegovi favoriti, a daleko je od činjenice kako je riječ o lošim glumcima ili nekim šokantnim izborima. Nadamo se da će veliki redatelj dati prili svoj trojci surađivati zajedno na jednom od budućih projekata.
\\folder\vezani_članak Redatelj Martin Scorsese i redateljska klapa Ovo njegova velika trojka Veliki Martin Scorsese otkrio koja su mu tri glumca najbolja! Jedan je izbor pomalo iznenađujući

\\folder\vezani_članak Glumci Will Smith i Martin Lawrence u najavi filma Zločesti dečki Zločesti dečki ponovno zajedno Izašla je prva najava za nastavak filmova “Bad Boys“! Will Smith i Martin Lawrence ponovo zajedno