Report

Video s prvog spoja postao viralan nakon što je pratnja odbila ući u restoran! Nije bio po njezinim standardima

žena u automobilu na spoju odbija izaći iz automobila
žena u automobilu na spoju odbija izaći iz automobila Foto: TikTok screenshot/@moniquelsantos09
Video žene koja odbija izaći iz automobila na prvom spoju postao je viralan. Sve se dogodilo kada su stigli u poznati lanac restorana The Cheesecake Factory.

Video je na TikToku ponovno podijelila Monique Santos, koja je tvrdila da ona nije žena u videu. TikTok je, do trenutka pisanja ovog članka, pogledan više od 8 milijuna puta, a reakcije gledatelja su divlje.

Žena se snima kako sjedi na suvozačevom mjestu u automobilu, ali kada su se zaustavili ispred restorana The Cheesecake Factory, ona kaže da je to „sramota“ i odbija izaći. U pozadini možemo čuti njenu pratnju koja govori da će izaći iz auta i otvoriti joj vrata, ali čim se ustao, ona je odlučila kako neće biti ništa od toga.

@moniquelsantos09 #fyp #foryoupage #dating #relationship #datinglife #datingover30 #blackrelationships ♬ original sound – Monique Santos

U svom je protestu otišla toliko daleko, da je zaključala vrata automobila kako se on ne bi mogao vratiti unutra, a kroz prozor mu je odmahivala glavom i prstom kako neće izaći iz automobila. Nakon kratkog prepucavanja žena spušta prozor i govori „Ovo je Cheesecake Factory. Ovo je lanac restorana. Tko vodi nekoga tko ovako izgleda u lanac restorana?“ zaključila je pratnja. Nakon toga muškarac je, unatoč snimanju, ostao smiren i vratio se u auto kako bi razgovarali o cijeloj situaciji.

Objasnio se „Otišao sam na spoj s pretpostavkom da te čuvam, poštujem, da ti platim hranu, da dođem po tebe i prema tebi se ponašam kao džentlmen.“ i zaključio “Što vjerujem da sam i učinio.“. Nakon objašnjenja svog ponašanja nastavio je “Ja, s druge strane, imam određena očekivanja od djevojke s kojom izađem na prvi spoj. Od nje očekujem da bude puna poštovanja, očekujem da bude kooperativna.”

Muškarac zatim otkriva da par zapravo nije trebao ići u The Cheesecake Factory, ali budući da je žena kasnila sat vremena spremajući se za spoj, dok ju je on čekao dolje, rezervacija je istekla, a ovo je bila rezervna opcija. Žena ga tada prekida pitanjem „Zar ne postoji neki drugi restoran koji je ekvivalentom tom?“ i ističe kako joj je odlazak u The Cheesecake Factory „iznimno neugodan“ ili kako će „umrijeti“ uđe li u njega.

Muškarac je zaključio kako ipak nisu kompatibilan, pa završava razgovor izjavom „Možda nismo dobri jedno za drugo pa ću te, uz dužno poštovanje, odvesti kući.”, na što je žena reagirala skrećući pozornost na kameru uz pitanje „Dame, možete li vjerovati u ovo?“.

Komentari uz video govore sve što vam je sigurno prošlo kroz glavu, od komentara kako se spasio, do kritika na odjeću i ponašanje žene. Ovakvo ponašanje definitivno nije korektno, ali ono što valja istaknuti jest, kako The Cheesecake Factory nije jedan od restorana brze hrane, a u komentarima je podijeljeno kako hrana tamo nije ni jeftina i kako je odlična lokacija za prvi spoj.