Report

Zac Efron prošao kroz nevjerojatnu transformaciju za film Iron Claw! Pogledajte kako je izgledao

glumci Zac Efron i Jeremy Allen White na premjeri filma Iron Claw i u ringu na snimanju
glumci Zac Efron i Jeremy Allen White na premjeri filma Iron Claw i u ringu na snimanju Foto: Instagramscreenshot/@zacefron
Zac Efron otkrio je koliko je točno mišićne mase morao dobiti za svoju ulogu u filmu koji se bavi hrvanjem „Iron Claw“. Obožavatelji su ostali šokirani transformacijom zvijezde, iz teen-filma „High School Musical“, za novu ulogu, što je primjetna razlika u usporedbi s njegovim prethodnim izgledom.

View this post on Instagram

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Izgled mladog raspjevanog košarkaša davno je nastao, a zamijenio ga je snažnim mišićavim tijelom. Efron je pokazao svoju mišićavu figuru prije premijere filma „Iron Claw“ koji bih se na velikom platnu trebao pojaviti 22. prosinca. Otkrio je kako bi vježbao više puta dnevno kako bih za ulogu nabio čak 7 kilograma mišića.

Govoreći za Variety, rekao je „To je bila jedina fokusiranost tijekom mjeseci i vaš život izmiče kontroli tijekom priprema. Ta potreba da budete savršeni… postala je opsesija.“. Ne može se poreći nevjerojatna fizikalija hrvača, čija se profesija nalazi negdje između glume, borilačkih vještina i gimnastike.

„Iron Claw“ biografska je sportska drama iz 2023. koju je napisao i režirao Sean Durkin. Temeljen na životu profesionalnog hrvača Kevina Von Ericha i obitelji Von Erich, u filmu glume Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Holt McCallany i Lily James.