Sexy

Atraktivna Sofia Vergara otvorila sezonu bikinija na Instagramu — u siječnju!

sofia vergara
sofia vergara Youtube Screenshot / IG
\\folder\galerija Galerija sofia vergara sofia vergara Foto: Youtube Screenshot / IG https://www.instagram.com/p/CkhkWyMscmP/ https://www.instagram.com/p/CkhkWyMscmP/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/CkhkWyMscmP/ https://www.instagram.com/p/CkhkWyMscmP/ Foto: Folder.hr +18 https://www.instagram.com/p/CkwGIs9vaiv/ Galerija
Neki ljudi u ovo doba godine idu na skijanje, neki u toplije krajeve kako bi nosili bikinije, a neki sjede pred računalom i jedu dostavu s Wolta.

Sofia Vergara je jedna od onih koja slobodno vrijeme voli provoditi u kupaćem kostimu pa je tako u ovoj, još uvijek novoj godini na Instagramu podijelila fotografiju s opisom „posljednji dani odmora”.

Sebe same smo smatrali stručnjacima za bikinije, ali se ispostavilo da nemamo pojma. Pravi stručnjaci ističu kako je ovaj jednodjelni kupaći kostim od Dolce & Gabbane. Sada i to znamo!

50-godišnja glumica je osvojila svijet svojom vedrom osobnošću, ali i izgledom. Komentari ispod objave se nižu, a neki čak i pišu kako je ona božica na Zemlji.

Njezin idući projekt je Griselda, Netflixova serija o Griseldi Blanco, nasilnoj poslovnoj ženi — na čelu jednog od najvećih kartela o kojoj možete saznati više u legendarnom dokumentarcu iz 2006. godine nazvanom Cocaine Cowboys.

Da, to želimo vidjeti. Vjerujemo kako je Vergara dobra glumica i kako može puno više od uloga u sitcomima, što je i pokazala nekoliko puta u prošlosti.