Sexy

Dvije missice otkrile! Vjenčale se u tajnosti nakon dvije godine veze

Missice naslovna
Missice naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Missice naslovna Missice naslovna Foto: Instagram Screenshot Fabiola i Mariana (Izvor – Instagram) 9 Fabiola i Mariana (Izvor – Instagram) 9 Foto: Folder.hr Fabiola i Mariana (Izvor – Instagram) 8 Fabiola i Mariana (Izvor – Instagram) 8 Foto: Folder.hr +6 Fabiola i Mariana (Izvor – Instagram) 7 Galerija
Ne znamo kakvi su međudržavni odnosi između Argentine i Portorika, ali su njihove predstavnice na natjecanjima ljepote u vrlo dobrim odnosima. Odličnim čak. Vjenčale su se!

Miss Argentine Mariana Varela i Miss Portorika Fabiola Valentin su se upoznale 2020. godine tijekom natjecanja Miss Grand International gdje su obje završile u top 10 natjecateljica.

Svoje prijateljstvo su dijelile na društvenim mrežama, ali nikada nisu javno priznale svoju vezu. Dosad. Ove kraljice ljepote su podijelile vijesti o svom braku u zajedničkom Instagram Reelu. Više od dva milijuna ljudi je vidjelo veselu vijest.

Argentina i Portoriko su legalizirali istospolne brakove još u prošlom desetljeću, a fanovi su iznimno sretni te komentiraju kako je ovo najbolje što im je natjecanje Miss Grand omogućilo.