Sexy

Kako do najboljeg seksa u životu? Evo što bi žene trebale raditi muškarcima

Seks savjeti
Seks savjeti Foto: Shutterstock

Uvijek je dobro imati neke dodatne upute za divlji i strastven seks u krevetu ili bilo gdje drugdje. Mi muškarci često ne volimo priznati da trebamo savjete, ali vjerujemo da se ovim radnjama, koje prenose najpoznatiji ženski portali, sigurno nećete odupirati!

Ove seks savjete ženama daju najpoznatiji ženski portali, Cosmopolitan i Healthywomen. Slažete li se s ovim uputama?

Nauči što tvoje tijelo voli! Pamti koja poza ti najbolje odgovara ili što ti paše tijekom masturbacije. Predloži to partneru i vjerujemo da neće biti problema, cilje svakog muškarca je ipak taj da zadovolji svoju ženu.

Vježbajte! Gipkost je vrlo važan čimbenik dobrog seksa, a muškarci to definitivno vole. Još tome dodate i neku dobru predigru, dobrog seksa nikad neće faliti. Osim toga, naporno vježbajte jer netko treba savladati i sve seks poze iz Kama Sutre, zar ne?

Seks savjeti Seks savjeti Foto: Shutterstock

Ostanite emocionalno snažne! Muškarci vole kada ste snažne i bez pretjerane promijene raspoloženja, u tome će vam pomoći rad na sebi, što fizički što mentalno. Izbjegavajte utapanje u svakodnevnoj rutini, iznenadite vaše muškarce nekim ludim seksi pozivima, pošaljite mu fotku nakon koje će doletjeti kao luda zvijer… Opustite se!

Maštajte i tijekom seksa! Nije grijeh razmišljati o nekim seksi stvarima koje ste negdje vidjeli ili biste htjeli probati sa svojim partnerom. Ako vas to dodatno napaljuje, zašto ne? Još ako partneru kasnije predložite neke novitete u krevetu, vjerujemo da će on biti i više nego oduševljen. Na primjer, možete zajedno pogledati pornić ili neki viralno seksi TikTok video ili jednostavno probati neku novu seks igračku.

Seks savjeti Seks savjeti Foto: Shutterstock

Dajte svom partneru seksi „lap dance“. Kad dođe umoran s posla, posjednite ga na stolac i dajte svojim kukovima na volju. Muškaraci to sigurno neće odbiti, djevojke samo hrabro vi držite volan u rukama. Koju god koreografiju izvele, nećete pogriješiti.

Kada ste na vrhu, diktirajte tempo! Ako ste na partneru tijekom seksa, pravite kukovima slova W, M i O. To će svakako pojačati osjećaj zadovoljstva i ubrzati vaš orgazam. Dok ste na partneru probajte kukovima slovkati njegovo ime, isprobajte i novu, divlju pozu – jer, zašto ne?

Seks savjeti Seks savjeti Foto: Shutterstock

Oralni seks za svaki dan! Iznenadite svoje partnere nekom besprijekorno strastvenom „igrom“, sigurno će biti oduševljeni. Djevojke, pri oralnom seksu nikako ne zaboravite koristiti sve zajedno: ruke i usta, a jezik neka učini svoje. Znanstvenici savjetuju da za vrijeme oralnog seksa najbolje je ostaviti svijetla upaljena, efekt će tada biti jači. A tko smo mi da se protivimo znanstvenoj struci?

Seks savjeti Seks savjeti Foto: Shutterstock